Søg

close

Databeskyttelsespolitik

Din tryghed er vores højeste prioritet

Hos os er du i trygge hænder

Hos Customer Agency er vi fuldt dedikeret til beskyttelsen af vores kunders personlige data, og vi overholder alle gældende databeskyttelseslove, herunder GDPR.

Vores kunders tryghed er essentielt for vores samarbejde, og vi indsamler kun informationer der er nødvendige for at udføre vores arbejde. Vi sørger altid for, at persondata bliver behandlet i overensstemmelse med den gældende lovgivning, og ikke mindst med transparens og respekt.

Customer Agency A/S, Rahbeks Allé 21, DK-1801 Frederiksberg C, Denmark (reg.no. CVR 37249459), er ansvarlig for, at administrere, lagre og processere din persondata.

Hvad er persondata

Customer Agency vil administrere organisationen navn, lokation, position og e-mailadresse, som alle refereres til  som “persondata”.

Formålet med behandlingen af persondata

Dataene benyttes til at forstå, hvor forbedrede præstationer fra vores klienter vil udvikle og styrke det forretningsforhold, som vores klienter har til deres kunder.

Hvem har adgang til din persondata

Kun betroede medarbejdere hos Customer Agency får adgang til persondata, med henblik på at behandle dine persondata i overensstemmelse med de førnævnte formål.

Lagring og sletning af din persondata

Customer Agency vil kun lagre din data med henblik på at udføre analyser, og beholder det kun så længe det er analytisk relevant, og aldrig mere end syv år. Du kan finde flere oplysninger i din invitation.

Adgang, rettelse eller sletning af din persondata

Du kan til enhver tid kontakte Customer Agency med anmodning om adgang til en transskription af den persondata Customer Agency har lagret, samt rette i din persondata eller anmode om sletning af din data.

Enhver anmodning om sletning, rettelse eller adgang til din persondata skal gå igennem: GDPR@customeragency.dk.

Lokation af server

Din persondata vil blive lagret og processeret på servere med lokation indenfor Den Europæiske Unions grænser, og udelukkende hos godkendte databehandlere.

Ændringer af politikken

Customer Agency kan efter eget skøn revidere og opdatere denne politik og samtykke fra tid til anden. Reviderede versioner vil blive offentliggjort på denne side.

Kontakt

Anmodninger eller forespørgsler skal sendes skriftligt til Customer Agencys BI Director, Jens Kristian Rasmussen, på jkr@customeragency.dk

Version Nummer: 2
Dato for godkendelse: 05/11/2022
Godkendt af: Torben Degn, CEO
Customer Agency A/S