Søg

close

Events 2023/2024

OVERBLIK

Future Sales Challenge

23. Maj 2024

Kåring af vinderne af Future Sales Challenge.
Arrangementet er gratis, og er for alle, der interesserer sig for Morgendagens Salg.
Tilmeld dig på adw@customeragency.dk

 

Sales Excellence anno 2024

Marts 2024
Fremtidens vækst kræver at salg betragtes som hele virksomhedens opgave

I 2023 har andelen af B2B virksomheder, der oplever udfordringer med at fastholde og øge omsætningen til eksisterende kunder været stigende.

Sammenlignet med 2022 melder 12% flere virksomheder, at de er udfordret på at fastholde omsætningen til eksisterende kunder. Derudover melder 10% flere virksomheder om udfordringer med at øge omsætningen til eksisterende kunder.

Flere parametre peger på, at tendensen med at fastholde og øge omsætningen til eksisterende kunder fortsætter ind i 2024, hvor et styrket kommercielt fokus ser ud til at blive nødvendigt, hvis man som B2B virksomhed har vækstambitioner, man ønsker at indfri.

Deltag på Sales Excellence 2024 og få inspiration til, hvordan du kan transformere din virksomheds tilgang til salg, så hele organisationen i højere grad bidrager til at styrke væksten.

 

Målgruppe

Administrerende direktører, salgs- og marketingchefer i B2B virksomheder, der har vækstambitioner for de kommende år og som ser de eksisterende kunder som et vigtigt element i at indfri vækstmål.

Datoer

20. marts 2024 – København
21. marts 2024 – Aarhus

Events

2023

Customer Camp

21. september 2023

Én gang om året inviterer vi eksklusivt topledere fra vores nøglekunder til vores Customer Camp. Idéen er at akkumulere idéer og tanker, som kan være med til at definere fremtidens Customer- og Commercial Excellence.

Customer Camp finder sted på smukke Louisehøj ved Hotel Koldingfjord.

Future Sales Challenge

11. maj 2023

Danmarkspremiere på vores Future Sales Challenge, hvor vi kårer vinderne. Arrangementet er gratis, og er for alle, der interesserer sig for Morgendagens Salg. Tilmeld dig på ds@customeragency.dk (først til mølle).

 

E-mail

Vores erfarne team er her for at hjælpe.

info@customeragency.dk

Telefon

Mandag til fredag: 08:00 – 17:00

Kontor

Vi er bosat i kernen af Frederiksberg.

Rahbeks Allé 21, 1801 Frederiksberg C, Danmark