Om Customer Agency

Erfaring er vores styrke, innovation er vores drivkraft

 

Vi er den foretrukne partner
for virksomheder, der vil mere

Med et stolt smil på læben og et tillidsfuldt glimt i øjet

Erfaring er vores styrke og innovation er vores drivkraft. Med et ude-fra-ind perspektiv skaber vi grundlaget for, at din virksomhed kan differentiere sig fra konkurrenterne.

Unikke aktiviteter styrker samarbejdet på tværs og accelererer din vækst. Vores ambitioner på dine vegne sikrer konstant fokus på effekt. Derfor øger du din kommercielle værdi.

Med vores globale udsyn, mange cases og stærke bånd til de akademiske forskningsmiljøer, inspirerer vi dig løbende med næring til at videreudvikle dine kommercielle ambitioner.

Det du ser, er det du får – og vi hjælper hinanden med at hjælpe kunden.

Kunden som kernepunkt

Og en tår af egen medicin

Vi har tilfredse og loyale kunder, og det har vores kunder også.

Kundeorientering er alfa og omega for enhver virksomhed. Kundetilfredshed giver værdi i form af øget kundeloyalitet, øget salg og øget kundetilgang.

Derfor sørger vi for at tage vores egen medicin. Vi bruger værktøjet SalgsScoreCard til at tage temperaturen og udstikke retning for vores arbejde med kunderejsen, de 7 dyder og eksekveringsværktøjerne.

Via kundeindsigt og selvindsigt er det vores mål at differentiere os på kundeoplevelser. Og at synliggøre internt og eksternt, hvilken værdi vi skaber.

Inspireret af udfordringer, motiveret af resultater

Customer Agency Teamet

Fast rådgiverteam

Vi er med dig hele vejen

Customer Agencys rådgivere har mange års erfaring i at hjælpe alle størrelser virksomheder i mange brancher. Vores styrke er globale markedsledere. Du får et fast rådgiverteam, som er din faste relation og vækstpartner fremadrettet.

Vores rådgivere har ambitiøse mål på vores kunders vegne, og vi er motiveret af at eksekvere solide og målrettede vækstplaner, der bidrager til kundernes forretning og kultur.

Vi har haft konkrete vækstdialoger med:

195 virksomheder, der repræsenterer 177.926 ansatte på tværs af 90 lande

195

Vækstdialoger

177.926

Berørte medarbejdere

90

Lande

Kontakt os

E-mail

Vores erfarne team er her for at hjælpe.

info@customeragency.dk

Telefon

Mandag til fredag: 08:00 – 17:00

+45 27 87 78 34

Kontor

Vi er bosat i kernen af København.

Langebrogade 3K, 1411 København K, Danmark