Søg

close

Om Customer Agency

Erfaring er vores styrke, innovation er vores drivkraft

 

Velkommen til destination
Customer Centricity

Vi tager dig til kernen af B2B

Customer Agencys pay-off er Customer Centricity Consulting, fordi vi hjælper virksomheder med at transformere organisation, processer og kultur mod Customer Centricity og signifikant, varig vækst.
Vi er specialiseret i at rådgive og vækste B2B virksomheder, og vores mission er at styrke og drive forandring via Customer- og Commercial Excellence.

Kunden som kernepunkt

Og en tår af egen medicin

Vi har tilfredse og loyale kunder, og det har vores kunder også.

Kundeorientering er alfa og omega for enhver virksomhed. Kundetilfredshed giver værdi i form af øget kundeloyalitet, øget salg og øget kundetilgang.

Derfor sørger vi for at tage vores egen medicin. Vi bruger værktøjet SalgsScoreCard til at tage temperaturen og udstikke retning for vores arbejde med kunderejsen, de 7 dyder og eksekveringsværktøjerne.

Via kundeindsigt og selvindsigt er det vores mål at differentiere os på kundeoplevelser. Og at synliggøre internt og eksternt, hvilken værdi vi skaber.

Inspireret af udfordringer, motiveret af resultater

Customer Agency Teamet

Fast rådgiverteam

Vi er med dig hele vejen

Customer Agencys rådgivere har mange års erfaring i at hjælpe alle størrelser virksomheder i mange brancher. Vores styrke er globale markedsledere. Du får et fast rådgiverteam, som er din faste relation og vækstpartner fremadrettet.

Vores rådgivere har ambitiøse mål på vores kunders vegne, og vi er motiveret af at eksekvere solide og målrettede vækstplaner, der bidrager til kundernes forretning og kultur.

Vi har haft konkrete vækstdialoger med:

195 virksomheder, der repræsenterer 177.926 ansatte på tværs af 90 lande

195

Vækstdialoger

177.926

Berørte medarbejdere

90

Lande

Kontakt os

E-mail

Vores erfarne team er her for at hjælpe.

info@customeragency.dk

Telefon

Mandag til fredag: 08:00 – 17:00

Kontor

Vi er bosat i kernen af Frederiksberg.

Rahbeks Allé 21, 1801 Frederiksberg C, Danmark